tiistai 4. lokakuuta 2011

Apukokin pika pasta


Tarvitset:
lorauksen öljyä
hivenen suolaa
spagettia
pestoa

Ensin keitä mieleisesi määrä spagetia kaikkien ohjeiden mukaan eli vettä, hieman öljyä ja suolaa. Keittoaika riippuu aina merkistä ja minä satun pitämään ragetti spagetista, jonka muistan jo lapsuudestani. Muistan monet illat kun sitä keittelin ja sitten ketsupin kanssa mussutin.

Kun spagetti on valmista kaada vesi pois ja lisää pari teelusikallista pestoa. Kuumenna hetki sammutetulla levyllä joka vielä hohkaa lämpöä, jotta pesto ei jäisi kylmäksi.


Itse laitan pestoa noin neljä teelusikallista, koska olen sen suuuuri ystävä. Jokainen voi kuitenkin itse päättää jaksaako nyt miten suolaista.

Valmiin aterian saa kun pilkkoo tomaattia kyytipojaksi ja pari hapankorppua. Tämä ateria valmistuu alle vartissa, joten on todellakin sopiva kiireiseen päivään. Itse hotkaisin kyseisen aterian kitusiini maanantaina ennen iltalukioon tallustamista.

Tältä se näyttää huonosti kuvattuna...



Olen muuttanut kesän aikana ja sen takia osittain olen ihan kokonaan unohtanut päivittää. Sitten kun muistin koneeni tuhosi kuvat tai sitten muokkausohjelma ei toiminut. Toivotaan, että nyt pystyn jatkamaan varmemmin. Minulla on jo hihassa nopeita arkiruokia ja vähän erikoisempia herkkuja namisuille. ;)



Tämän kokkaukseen osallistui myös innokas Pate herra, jonka nenä kyllä tarkisti jokaisen raaka-aineen laadun!

2 kommenttia: